Tennis sko

Hos Ketcher-Sport.dk finder du et stort udvalg af tennissko.

Vi har tennissko fra de store tennismærker: Adidas tennissko, Yonex tennissko, Head tennissko, Wilson tennissko, Babolat tennissko, K-Swiss tennissko, asics tennissko og Mizuno tennissko.

Hos Ketcher-Sport.dk finder du tennissko til alle underlag (All court sål). Sko med allcourt sål kan du bruge som dine tennissko indendørs og udendørs på alle underlag. Tennissko til grus her kan du bruge sko med grussål (clay court) eller du kan også bruge en all court sål.

Hos Ketcher-Sport.dk har vi konkurrencedygtige priser og ofte tennissko på tilbud.

Hos Ketcher-Sport.dk har vi junior tennissko (tennissko til børn), herre tennissko og dame tennissko

Læs mere Læs mindre

I tennis laver du mange retningsskift og sidebevægelser. Derfor skal du have en sko skabt til tennis. Tennissko har en meget stabil mellemsål og overdel, som giver støtte til din fod, hver gang du sætter den i underlaget. Derved nedsættes risikoen for at du vrikker om. Tennissko har tillige støddæmpning de rigtige steder, så du skåner dine led.

Pris og kvalitet hænger sammen i tennissko. Jo bedre kvalitet jo bedre støtte og stødabsorbering får du i skoen.

Det er vigtigt når du spiller tennis at du benytter en tennissko for at undgå skader og for at undgå at ødelægge banen. Brug derfor aldrig en løbesko når du spiller tennis. Der er høj risiko for at vrikke over + hvis du fx spiller på grus vil du træde banen op.