Padel

Hos Ketcher-Sport.dk har vi et af Danmarks største udvalg af tennis padel bat. Vi har bat der passer til alle typer af spillere: Nybegyndere, øvede og turneringsspillere. Vi har bat fra anerkendte mærker som fx de store spanske padelmærker: Nox, Enebe og Vibor-A og andre store mærker som fx Babolat, Wilson, HEAD og mange flere.

Padelbat fås i alle prisklasser. Billige bat til dem der ikke spiller særlig ofte men gerne vil have sit eget bat og de helt dyre bat til spilleren der vil have toppen af poppen.

Er du i tvivl om hvilket bat du skal vælge står vi klar til at hjælpe dig hos Ketcher-Sport. Ring på tlf. 98164200

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 143

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 143

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pris og kvalitet hænger sammen - også når vi snakker om padel bat. De dyreste padelbat er lavet af den bedste kvalitets carbon og har den bedste skum hvilket betyder at battet har en bedre holdbarhed og bedre spilleegenskaber. Derudover har de dyre padelbat også andre teknologier til fx at give mere spin/føling med bolden og en bedre komfort i forhold til at være mere skånsom for armen. De billigere bat er lavet af glasfiber. Der er ofte en god komfort i de bedre glasfiberbat da glasfiber er lidt blødere. Men holdbarheden er ikke lige så god som carbon.

Udover kvalitet er den store forskel på padelbat at de laves med forskellig hovedform: Runde padelbat, dråbeformet (teardrop) padelbat og diamant formet padel bat.

De runde padelbat er kendetegnet ved at ”sweetspottet” er lidt større og midt i battet. Det er bat som giver en rigtig god kontrol og er nemme at spille med.

De dråbeformede (teardrop) bat har sweetspottet lidt højere oppe i battet. De dråbeformede bat giver en god blanding af power og kontrol.

Det diamant formede bat er kendetegnet ved at balancen er i toppen af battet og har et ret lille sweetspot. De diamant formede bat er lidt svære at spille med og er til spilleren der har masser af kontrol og vil have et bat der giver masser af power.

Padelbat fås i forskellig vægt. De lette bat vejer omkring 340-350g. De fleste bat vejer omkring 360-370g. Fordelen ved et let bat er at de er nemme at manøvrere med.