Padel bat

Køb padel bat

Hos Ketcher-Sport.dk har vi et af Danmarks største udvalg af padel bat. Vi har bat der passer til alle typer af spillere: Nybegyndere, øvede og turneringsspillere. Vi har bat fra anerkendte mærker som fx de store spanske padelmærker: Nox, Enebe og Vibor-A og andre store mærker som fx Babolat, Adidas, Wilson, HEAD og mange flere. Alle vores bat kan du se i vores fysiske butik i Aalborg eller køb dit padel bat online hos Ketcher-Sport.dk

 

Læs mere Læs mindre

Hvad er et godt padel bat

Hvilket padel bat man skal vælge afhænger af hvilket niveau man har og hvilken spillestil. Er man nybegynder kan man med fordel vælge et lidt lettere bat med rundt hoved. Det giver masser af kontrol og er let at spille med.

Søger man et bat med masser af kontrol skal man gå efter et bat med rundt hovedform.

Har man en god teknik og søger efter et bat med masser af power skal man gå efter et diamantformet bat.

Vil man gerne have et godt allround bat kan man gå efter det dråbeformede bat.

Padel bat pris

Padelbat fås i alle prisklasser. Billige bat til dem der ikke spiller særlig ofte men gerne vil have sit eget bat og de helt dyre bat til spilleren der vil have toppen af poppen. Hos Ketcher-Sport har vi padel bat i alle prisklasser. Vi skifter løbende vores sortiment ud og derfor kan du også finde padel bat på tilbud hos Ketcher-Sport. Du finder vores aktuelle bat på tilbud på dette link: https://www.ketcher-sport.dk/udsalg/padel/padel-bat  

Padel bat pakketilbud

Hos Ketcher-Sport har vi sammensat nogle padel bat pakketilbud hvor du får 2 padel bat og 1 rør padelbolde til en skarp pris så du og din makker er helt klar til at spille. Du finder alle vores pakke tilbud her: https://www.ketcher-sport.dk/padel/padel-pakketilbud  

Padel bat carbon

Pris og kvalitet hænger sammen - også når vi snakker om padel bat. De dyreste padelbat er lavet af den bedste kvalitets carbon og har den bedste skum hvilket betyder at battet har en bedre holdbarhed og bedre spilleegenskaber. Derudover har de dyre padelbat også andre teknologier til fx at give mere spin/føling med bolden og en bedre komfort i forhold til at være mere skånsom for armen.  Du skal være opmærksom på at hvis du er nybegynder indenfor padel er det ikke nødvendigvis en fordel at købe et fuld carbon bat da de er lidt hårdere og kræver lidt mere at spille med. Er du ny indenfor padel men har fx spillet tennis i mange år kan det derimod være en god ide at købe et fuld carbon bat da man som tennis spiller ofte har en tendens til at ville slå hårdt til bolden og det kan de blødere padel bat ikke så godt holde til. Her vil det være en fordel at vælge et fuld carbon padel bat da det vil holde længere og understøtte din spillestil.

Padel bat billig

De billigere padel bat er lavet af glasfiber. Der er ofte en god komfort i de bedre glasfiberbat da glasfiber er lidt blødere. Men holdbarheden er ikke lige så god som carbon.

Forskel på padel bat

Udover kvalitet er den store forskel på padelbat at de laves med forskellig hovedform: Runde padelbat, dråbeformet (teardrop) padelbat og diamant formet padel bat.

De runde padelbat er kendetegnet ved at ”sweetspottet” er lidt større og midt i battet. Det er bat som giver en rigtig god kontrol og er nemme at spille med.

De dråbeformede (teardrop) bat har sweetspottet lidt højere oppe i battet. De dråbeformede bat giver en god blanding af power og kontrol.

Det diamant formede bat er kendetegnet ved at balancen er i toppen af battet og har et ret lille sweetspot. De diamant formede bat er lidt svære at spille med og er til spilleren der har masser af kontrol og vil have et bat der giver masser af power.

Padel bat med ru overflade

Nogle padel bat er lavet med en belægning der er lidt ru. Dette for at understøtte muligheden for spin effect.

Let padel bat

Padelbat fås i forskellig vægt. De letteste padel bat vejer omkring 340-350g. De fleste bat vejer omkring 360-370g. Fordelen ved et let bat er at de er nemme at manøvrere med.

Padel bat begynder

Er du nybegynder indenfor padel er de bat der er nemmest at spille med padel bat med rund hovedform. Padel bat med rund hovedform har et større sweetspot og sweetspottet er placeret midt i battet. De runde padel bat er kendetegnet ved at de gør det nemmere at kontrollere bolden og passer derfor rigtig godt til begynderen så man kan få en god fornemmelse med bolden. Derudover anbefaler vi også at man som nybegynder vælger et bat med en lidt blødere skum og lavet med glasfiber. Det gør at battet er lidt mere eftergivende. Et godt eksempel på dette er fx Babolat Contact padel bat

Padel bat til kvinder

Mange kvinder foretrækker at spille med et padelbat der ikke er så tungt. De lette bat vejer ca. 340-350g og er nemmere at spille med og er mere skånsomme for armen. 

Padel bat til børn

Til børn anbefaler vi at man bruger et junior padel bat til børn op til ca. 12 år. Junior padel bat er lidt kortere end almindelige padel bat. Fra ca. 12-14 år anbefaler vi et let padel bat ca. 340-350g det er nemmere at spille med og er også mere skånsom for armen.

Padel bat beskyttelse

Nogle padel bat har ekstra beskyttelse påsat: ”Integrated protector”. Til at give dit bat ekstra beskyttelse hvis du fx kommer til at ramme væggen eller gulvet. Alternativt kan du tilkøbe protector/padel guard du kan sætte på dit bat og dermed forlænge levetiden på dit bat. Derudover vil vi også anbefale at du tilkøber et padel bat cover til dit padel bat og på den måde beskytter dit bat under transport. De fleste padel bat mærker har padel bat cover du kan tilkøbe til deres padel bat.

Padel bat adidas

Hos Ketcher-Sport.dk har vi et stort udvalg af padel bat fra Adidas. Vi har Adidas padel bat i alle prisklasser. Vi har Adidas padel bat til spillere på alle niveauer: Den øvede padel spiller, motionisten eller nybegynderen. Adidas laver padel bat til alle spilletyper: Spilleren der vil have et bat der giver masser af power, den der vil have masser af kontrol eller lette bat der er nemme at spille med.

Padel bat HEAD

Et af de store anerkendte mærker indenfor padel er HEAD. HEAD laver padel bat af høj kvalitet med masser af teknologi. De har padelbat der passer til alle spillestile: Vil du have et padelbat med masser af power, god kontrol eller masser af komfort så kan du finde et padelbat ved HEAD.

Padel bat Babolat

Babolat er et af de helt store mærker indenfor Ketcher-Sport og især er de populære indenfor tennis og padel. Babolat har lavet padel bat siden år 2000. Babolat sponserer også nogle af verdens bedste padel spillere som fx spanske Juan Lebron. Hos Ketcher-Sport.dk har vi et stort udvalg af Babolat padel bat. Vi har Babolat padel bat i alle prisklasser og til alle typer af padel spillere. Vi har Babolat padel bat til begynderen, motionisten eller turneringsspilleren. Babolats topbat (Viper serien) er lavet af den bedste kvalitetscarbon, har en ru overflade for at give mere spin og kontrol  med bolden og har indbygget vibrationsdæmper. Deres topbat fås med 3 forskellige hovedformer så man kan finde det bat der passer bedst til ens spillestil. Vil man have et bat der er lidt nemmere at spille med, men stadig har masser af teknologi, kan man vælge Babolats serie Veron denne serie er lavet af en blanding af Carbon og fiberglas så man får et lidt mere fleksibelt bat men fortsat med masser af power. Veron fås også med 3 forskellige hovedformer så du kan finde det bat der passer til din spillestil. Vil man have et bat der er let at spille med, kan man vælge Babolats serie Vertuo. Denne serie er lavet af glasfiber som er et mere fleksibelt materiale som gør at du får masser af power og stadig masser af komfort. Derudover er Vertuo serien også lettere hvilket gør dem nemmere at spille med.

Padel bat Nox

Et af de mest populære padel bat mærker i Danmark og i resten af verden er det spanske padel mærke Nox. Nox laver padel bat til alle spilletyper i høj kvalitet. Nox sponserer også nogle af verdens bedste padel spillere som fx Miguel Lamperti og Agustin Tapia. I samarbejde med deres verdensklassespillere udvikler Nox nogle af verdens bedste padel bat. 

Padel bat Osaka

Osaka er blandt verdens bedste indenfor hockey udstyr. Denne viden har de, siden 2017, brugt tiil at lave padel bat i høj kvalitet i stilrent design. Osaka har padel bat i alle prisklasser til alle spilletyper. 

Padel bat Pro Kennex

ProKennex har lavet udstyr til ketchersport siden 1978 i høj kvalitet til attraktive priser. ProKennex er bl.a. kendetegnet ved deres patenterede kinetic system der reducerer vibrationer i battet hvilket gør det mere skånsomt for armen.

Prince padel bat

Siden 1986 har Prince lavet padel bat af høj kvalitet. De udvikler hele tiden deres teknologier så de kan lave de bedste padel bat.

Padel bat Enebe

Enebe padel er et spansk padel mærke der laver padel bat i høj kvalitet med masser af teknologi og flot design. Enebe designer deres bat så de passer til forskellige spillestile og niveauer med forskellige hovedformer, materialer og teknologier. Enebe sponserer Javi Rico som er blandt verdens bedste padel spillere.

Padel bat Vibor-A

Vibor-A er et eksklusivt padel mærke. Vibor-A’s mål er at lave verdens bedste padel bat, med den mest avancerede teknologi og eksklusive design. Vibor-A er et spansk padel mærke der promoverer sig ved at alle deres fremstillingsprocesser udføres i Spanien: Vibor-A = made in Spain. Vibor-A’s værdier er: Passion – vi har en passion for padel og det afspejler sig i alt hvad vi gør for at forbedre vores produkter”. ”Højeste kvalitet: Vi sælger ikke noget, der ikke er på forkant med markedet, alt hvad vi gør, gør vi godt.” ”Innovation: Vi søger, vi forestiller os, vi skaber.” Vil man have et padel bat udover det sædvanlige er det Vibor-A man skal vælge.

Padel bat Softee

Softee Padel er et spansk padel mærke. Softee laver kvalitetsbat i forskellige prisklasser. Deres topbat har masser af teknologi og passer til øvet/elite spillere. Derudover har Softee også en række billigere bat der passer godt til begynderen/den let øvede spiller der vil have et bat i god kvalitet der er let at spille med.

Hvad er padel bat

Padel bat bruges når du spiller padel (tidligere betegnet som Padel tennis). Padel er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark, og resten af Europa, og der kommer hele tiden flere og flere padel baner til. Padel har elementer fra squash og tennis men er noget nemmere at komme i gang med.