Badminton strenge

Hos Ketcher-Sport.dk har vi et stort udvalg af badmintonstrenge.

Vi har Yonex badmintonstrenge, Ashaway Zymax strenge og VICTOR strenge. I de fleste ruller er der 200m streng (til ca. 20 opstrengninger). Nogle strenge fås også i sæt af 10 meter (1 opstrengning). 

Hos Ketcher-Sport har vi et bredt udvalg af strenge: Yonex bg80, Yonex bg65, Yonex bg65titanium, Yonex bg66ultimax, Yonex Aerosonic, Yonex Aerobite, ZyMax 69, Zymax 67, ZyMax 66 fire power, VICTOR VBS-63, VICTOR VBS-66Nano, VICTOR VBS-68 og VICTOR VBS-70.

Den primære forskel på strengene er tykkelsen på strengen. De tyndere strenge som fx Yonex bg80 (0,68mm), VICTOR VBS-63 (0,63mm) og ZyMax 66 fire power (0,66mm) har en rigtig god føling og power men strengen sprænger lettere end de lidt tykkere strenge som fx Yonex bg65 (0,70mm), VICTOR VBS-70 og ZyMax 69 (0,69mm)

Læs mere Læs mindre

Yonex strengene er de mest populære på verdensplan og bruges af topspillere i hele verden. I 2018 lancerede VICTOR deres nye strenge serie VICTOR VBS series. Strengene er blevet taget rigtig godt imod og benyttes blandt andet af de verdensklasse spillere som spiller med VICTOR.

Ashaway er en af de helt store leverandører på markedet med deres ZyMax badmintonstrenge. De laver strenge i en høj kvalitet, med en god holdbarhed og til nogle skarpe priser.

Har du din egen opstrengningsmaskine kan det bedst betale sig at købe badmintonstrenge i ruller. Sprænger du mange badmintonketsjere når du spiller kan det også være en god ide at købe strenge i ruller hvis du kan lave en aftale med din lokale opstrenger.