Junior

Få en god start med badminton start ud med en junior badmintonketcher. Junior ketcheren har et kortere skaft end en almindelig voksen ketcher. Det kortere skaft gør det nemmere for børn at ramme bolden og dermed at få en succesoplevelse da de har en bedre kontrol/fornemmelse mellem ketcherens håndtag og ketcherens hoved.

Pris og kvalitet hænger sammen også når det drejer sig om junior badmintonketchere. De dyrere juniorketchere er lavet af fuldgrafit. De billigere ketchere er lavet af aluminium. Fuldgrafit ketcherne er lettere og dermed nemmere for barnet at spille med og udvikle deres teknik. Ligeledes kan barnet få mere fart i bolden med en grafit ketcher.

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

For at udvikle den rigtige teknik som badmintonspiller er det vigtigt at man lærer at holde langt nede på ketcherens håndtag. Har barnet en for lang (tung) ketcher bliver de fristet til at holde længere oppe på håndtaget for bedre at kunne kontrollere ketcheren.

Junior ketchere fås i forskellige længder. Hvilken længde man skal vælger afhænger af hvor høj barnet er.

Til et barn på mellem 127 og 135cm anbefaler vi en ketcher længde på ca. 62 cm.

Til et barn på mellem 114 og 125cm anbefaler vi en ketcher længde på ca. 58 cm.

Er barnet mindre end 114 cm anbefaler vi en ketcher der er kortere end 58 cm.

Når barnet bliver mere øvet eller omkring de 135cm anbefaler vi at barnet får en ”voksen ketcher”. Her anbefaler vi at vælge en forholdsvis let ketcher ca. 80-85g. Når barnet får en voksen ketcher vil de kunne generere mere power i deres slag.