Junior

Få en god start med badminton start ud med en junior badmintonketsjer. Junior ketsjeren har et kortere skaft end en almindelig voksen ketsjer. Det kortere skaft gør det nemmere for børn at ramme bolden og dermed at få en succesoplevelse da de har en bedre kontrol/fornemmelse mellem ketsjerens håndtag og ketsjerens hoved.

Vi anbefaler junior ketsjere til børn der er mindre end 140cm i højden. Junior ketsjere fås i forskellige længder tilpasset barnets højde. Nedenfor kan du søge de ketsjere frem, der vil passe til dit barn, hvis du klikker på pilen ud for "Barnets højde" og markerer den boks, der passer til højden på dit barn. 

Pris og kvalitet hænger sammen, også når det drejer sig om junior badmintonketsjere. De dyrere juniorketsjere er lavet af fuldgrafit. De billigere ketsjere er lavet af aluminium. Fuldgrafit ketsjerne er lettere og dermed nemmere for barnet at spille med og udvikle deres teknik. Ligeledes kan barnet få mere fart i bolden med en grafit ketsjer.

Læs mere Læs mindre

For at udvikle den rigtige teknik som badmintonspiller er det vigtigt at man lærer at holde langt nede på ketcherens håndtag. Har barnet en for lang (tung) ketcher bliver de fristet til at holde længere oppe på håndtaget for bedre at kunne kontrollere ketcheren.

Junior ketchere fås i forskellige længder. Hvilken længde man skal vælger afhænger af hvor høj barnet er.

Til et barn på mellem 127 og 135cm anbefaler vi en ketcher længde på ca. 62 cm.

Til et barn på mellem 114 og 125cm anbefaler vi en ketcher længde på ca. 56-58 cm.

Er barnet mindre end 114 cm anbefaler vi en ketcher der er kortere end 56 cm.

Når barnet bliver mere øvet eller omkring de 135cm anbefaler vi at barnet får en ”voksen ketcher”. Her anbefaler vi at vælge en forholdsvis let ketcher ca. 80-85g. Når barnet får en voksen ketcher vil de kunne generere mere power i deres slag.