Returvarer

Hos Ketcher-Sport.dk har du 30 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i samme stand som den er modtaget. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


I alle ordrer der afsendes fra Ketcher-Sport.dk er vedlagt en returlabel du kan benytte (gælder kun forsendelser i Danmark). Benytter du ikke den vedlagte returlabel skal du selv afholde udgifterne til returnering. 
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen.

Ønsker du din betaling tilbagebetalt vil vi som udgangspunkt tilbageføre betalingen til det betalingskort der blev brugt til at lave ordren. Ønskes tilbagebetalingen overført til en anden konto da venligst skriv dit konto nr. på ordrebekræftelsen så tilbagefører vi betalingen her til. 

Bemærk vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Vi overfører pengene tilbage til din konto så snart vi modtager din returpakke.

Returvarer sendes til:
Ketcher-Sport
Boulevarden 34
9000 Aalborg

Bemærk tøj bestilt med navnetryk eller lign. kan ikke returneres