Reklamationsret: Hos Ketcher-Sport har du 2 års reklamationsret efter købeloven.

Reklamationsretten gælder for mangler ved varen - det vil sige fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet eller fejl hvis årsag har været til stede på leveringstidspunktet. Fx fabrikationsfejl- og materialefejl.

Reklamationer sendes til: 
Ketcher-Sport
Boulevarden 34
9000 Aalborg

Vedlæg faktura og en beskrivelse af reklamationen og hvordan den er opstået. Ketcher-Sport.dk sender varen videre til leverandøren. Leverandøren er normalt 2-4 uger om at tage stilling. Du vil som kunde herefter få varen ombyttet eller pengene retur, hvis du får medhold.


Reklamation af badmintonketsjere:
Ved reklamationer på ketsjere vil det typisk være skaftet som falder af eller sidder løst eller der kan komme brud på rammen eller ketsjeren kan knække. Mange forventer, at alle ketsjere som er knækket ombyttes. Det er naturligvis således, at en ketsjer er beregnet til at spille med og ikke til at ramme gulvet eller makkerens ketsjer. Garantien er altså en garanti mod fabrikationsfejl og dækker ikke, hvis ketsjeren bliver ødelagt ved forkert brug.
Har ketsjeren slagmærker byttes den typisk ikke.
Vær opmærksom på at det er forskelligt hvor mange kilo en ketsjer kan tåle at blive strenget op med. Det står typisk over håndtaget hvor mange kilo garantien dækker. 
Garantien dækker også kun ved autoriseret opstrengning.

 

Reklamation af padel tennis bat:

Vær opmærksom på at du kun må bruge rigtige padel tennis bolde når du spiller padel tennis. Almindelige tennisbolde har en for hård kerne og vil ødelægge dit bat. Du må ikke slå på dit bat med andet end bolden. Slå ikke på dine sko, andre  bat, netstolper eller lign. Dit bat har ikke godt af ekstrem varme eller kuldepåvirkninger.