Tennis ketchere

Hos Ketcher-Sport.dk har vi et stort udvalg af tennis ketsjere fra de kendte tennis mærker: Babolat tennisketsjer, HEAD tennisketcher, Wilson tennisketcher og Yonex tennisketchere.

Vi har tennis ketsjeren til juniorspilleren, motionsspilleren og turneringsspilleren.

Der er stor forskel på tennisketsjere. Pris og kvalitet hænger sammen. Kvaliteten på ketsjeren hænger sammen med det materiale ketsjeren laves i. Jo bedre kvalitet jo mere præcision og power får du foræret fra ketsjeren.

En tennisketsjer fås i forskellige greb størrelser. En lille damehånd/junior bruger typisk G0 eller G1. En typisk herrehånd bruger G2 eller G3. Er man i tvivl om grebstørrelsen er det bedre at vælge et mindre greb da det altid kan gøres større ved at lægge et ekstra greb på.

Sorter faldende

Tabel Liste

31 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

31 vare(r)

Når man skal vælge tennisketsjer er det en god ide at være bevidst om længden på sit sving når man slår til bolden. Spillere med et kort sving (ofte nybegyndere) kan med fordel vælge en let ketsjer da ketsjeren er lettere at styre og det er nemmere at sætte fart i bolden. En let ketcher vejer fra 255-260 gram. Spillere med et mellem sving bør vælge en mellem let ketcher. Det kræver mere kraft at få fart i ketsjeren til gengæld giver den mere power i slagene og fart på bolden. En mellem let ketcher vejer fra 270-290 gram. Spillere med et langt sving kan vælge en tungere ketcher. Det kræver meget kraft at få fart på den. Den giver til gengæld ekstra power i slagene og meget fart på bolden. Det kræver dog også en god teknik at styre slagene med så høj fart. En tungere ketcher vejer fra 290 gram.