adidas padel bat

Hos Ketcher-Sport.dk har vi et stort udvalg af padel bat fra Adidas. Vi har Adidas padel bat i alle prisklasser. Vi har Adidas padel bat til spillere på alle niveauer: Den øvede padel spiller, motionisten eller nybegynderen. Adidas laver padel bat til alle spilletyper: Spilleren der vil have et bat der giver masser af power, den der vil have masser af kontrol eller lette bat der er nemme at spille med. Er du i tvivl om hvilket bat du skal vælge så ring til os på tlf. 98164200 så kan vi rådgive dig om hvilket bat du skal vælge.

Læs mere Læs mindre

Adidas padel bat begynder

Adidas har også en række padel bat til dig som er nystartet til padel. Som nybegynder vil vi anbefale at man vælger et bat med rund hovedform, da det giver en god kontrol med bolden. Derudover kan det være en god ide at vælge et bat der er lidt lettere da det er nemmere at manøvrere med. Ligeledes kan det være en fordel at vælge et glasfiber bat eller et bat med en blødere skum da de ligeledes er nemmere at spille med.

Adidas padel bat dame

Adidas har udviklet et padel bat specielt til dame padel spillere ”Adidas Adipower Woman Lite Padel bat”.

Hvad er et godt padel bat til damer

Kendetegnene for padel bat til damer er at de er nogle af de letteste padel bat og padelbat formen er rund, det giver damespilleren mulighed for at få et padel bat med god kontrol med bolden og samtidig have et bat der er nemt at håndtere og som er skånsomt for armen.