Overgrip

Hos Ketcher-Sport.dk har vi et stort udvalg af overgrip fra Yonex, FZ Forza, VICTOR og RSL. Overgrip lægges typisk ovenpå et erstatningsgreb for at man holder godt fast på ketsjeren. Når grebet er blevet slidt vil grebet føles glat. Når grebet er blevet glat trænger det til at blive skiftet. Overgrip kan man få både i neutrale farver som sort, hvid og grå men også i kraftigere farver som neon gul og pink så der er en farve der passer til enhver smag.

Læs mere Læs mindre

Nogle vælger at lægge overgrip direkte på ketsjerens håndtag (direkte på træet) – ofte ungdomsspillere som ikke har så stor en hånd og derfor har brug for et tyndt greb. Grebet kan dog føles lidt hårdt hvis man kun har ét overgrip på. Man vænner sig typisk til det eller et alternativ kan være at lægge 2 overgrip på.

Der er ikke noget klister under et overgrip. Man lægger det stramt omkring håndtaget. Starter fra bunden af håndtaget og bevæger sig med et lille overlap hele vejen op af håndtaget. Når man når til toppen af håndtaget klipper man det overskydende greb af og afslutter med det medfølgende tape.