Handelsbetingelser

Returnering og fortrydelsesret

Ketcher-Sport.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Ketcher-Sport underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du fortryder dit køb ved enten at returnere dine varer indenfor 14 dage eller sende en e-mail til info@ketcher-sport.dk hvori du skriver at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret eller ring til 98 16 42 00 og gør opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand som den er modtaget. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen og skriv dit kontonummer herpå, så tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger direkte til din bankkonto. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen. Bemærk vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Vi overfører pengene tilbage til din konto så snart vi modtager din returpakke.

Returvarer sendes til:
Ketcher-Sport
Boulevarden 34
9000 Aalborg

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Varer købt hos www.ketcher-sport.dk er omfattet af en reklamationsret på 2 år gældende fra købsdato. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk ketsjere skal opstrenges efter producentens anvisninger ved en autoriseret forhandler og rammen må ikke have slagmærker. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af det enkelte produkts forventede holdbarhed.

Reklamationer sendes til Ketcher-Sport. Vedlæg faktura og en beskrivelse af reklamationen og hvordan den er opstået. Ketcher-Sport.dk sender varen videre til leverandøren. Du vil som kunde herefter få varen ombyttet eller pengene retur, hvis du får medhold. Varen sendes til: 

Ketcher-Sport
Boulevarden 34
9000 Aalborg