TST-Tilst

TST Tilst har klubaftale med Ketcher-Sport.dk. Aftalen giver klubbens medlemmer mulighed for at købe klubtøj til fordelagtige priser. Klubbens medlemmer bestiller og betaler tøjet via ketcher-sport.dk. Man kan købe enkelte dele af tøjet eller opnå yderligere rabat ved at købe en af pakkerne. 

For at få tøjet til klubprisen skal det enkelte medlem oprette en "konto" hos www.ketcher-sport.dk (klik på "konto" i øverste højre hjørne - "opret konto"), husk ved oprettelsen at notere klub: TST-Tilst. Når kontoen er registreret vil du modtage en velkomst e-mail fra Ketcher-Sport. Efterfølgende vil du modtage en e-mail om at kontoen er blevet tilknyttet kundegruppen "TST-Tilst" (bemærk der kan gå 1 arbejdsdag før kontoen bliver tilknyttet kundegruppen). Så snart kontoen er registreret under "TST-Tilst" vil medlemmet modtage en e-mail om at man nu er tilknyttet kundegruppen "TST-Tilst" og man kan nu købe klubtøj til klubpriser. Bemærk man skal være logget ind på www.ketcher-sport.dk som medlem af kundegruppen "TST-Tilst" for at man kan se klubpriserne.

Bemærk polo, t-shirt og træningsjakke vil blive påtrykt TST logo + sponsorer. Bemærk der er forskel på hvilke sponsorer der skal på ungdom og hvilke sponsorer der skal på senior. Af hensyn til hvilke sponsorer der skal trykkes på, skal man, når man har lavet sin bestilling og når frem til betalingssiden notere om man er enten "ungdom" eller "senior", dette noteres i feltet "kommenter" tryk på det lille + under "betalingskort".

På Træningsjakke påtrykkes TST logo + Ketcher-Sport på ærme + sponsor på ryg

På sweater og longsleeves påtrykkes TST logo + Ketcher-Sport på ærme

Bemærk tøj med tryk kan ikke returneres. 

Bemærk på grund af tryk kan der være ekstra leveringstid

Skulle der være størrelser der ikke er tilgængelige online så send en mail til tinne@ketcher-sport.dk så sørger Ketcher-Sport for at de bliver bestilt. 

 

Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)