Enebe Spitfire Black Pro padel tennis bat

Specialpris 1.499,00 kr

Pris: 1.599,00 kr

Varenummer: 13765
8445090017750

Leveringstid: 1-3 hverdage

Lagerstatus: På lager

Enebe Spitfire Black Pro


TYPE: ALL ROUND


SHAPE: TEAR DROP


FRAME: BLACK CARBON FIBER 21K


FACE: CARBON FIBER


CORE: HR3 SOFT BLACK EVA


BALANCE: MEDIUM


Weight: 360-375g


Designed in Spain


Teknologier:  • Double Tube-system

  • HIGH REBOUND BLACK EVA

  • Speedlayer

  • Triple Brigde-systemet


Enebe Spitfire Black Pro er et all-round padelbat med en god blanding af power og kontrol, der tilbyder god support i både angrebs- og forsvarsspillet. Det er et bat der tilpasser sig spillerens behov og giver mulighed for tekniske finesser overalt på banen.


Enebe Spitfire Black Pro har et dråbeformet hoved og en medium balance, hvilket gør battet let at håndtere og nemt at spille med. Enebe Spitfire Black Pro har et alsidigt design med en profil på 38 mm og en vægt på 360-375 g. Enebe Spitfire Black Pro er produceret med Carbon Fiber 21K, som giver en blødere overfladestruktur og en bedre holdbarhed.


Enebe Spitfire Black Pro er produceret med en række teknologier, der tilfører optimale betingelser for kontrol og power. Materialet som er lavet i Carbon Fiber 21K, giver en stærk overfalde med god holdbarhed, og en øget bounce-effekt når bolden træffes, til at producere power i slagene. Triple Bridge-systemet er med til at nedsænke vibrationer i battet når bolden træffes, og dermed minimere risikoen for overbelastningskader i underarmen. 


Anbefales til spillere med niveau: Øvet-Professionel