Enebe Meteor2

Specialpris 1.395,00 kr

Pris: 1.699,00 kr

Varenummer: 13794
8445090038588

Leveringstid: 1-3 hverdage

Lagerstatus: På lager

Hos Ketcher-Sport har vi et godt tilbud til dig. Køber du et tennis padel bat fra et af de store spanske padelmærker: Vibor-A, Enebe eller Softee giver vi dig et rør Vibor-A Elite tour padel bolde med gratis. Tilbuddet gælder til 1. april eller så længe lager haves.


Enebe Meteor2


TYPE: POWER


SHAPE: TEAR DROP


FRAME: CARBON FIBER/KEVLAR


FACE: 3K CARBON


CORE: ULTRA SOFT EVA


BALANCE: MEDIUM


Weight: 360-375g


PROFILE: 38mm
Designed in Spain


Teknologier:  • Double Tube-system

  • HIGH REBOUND BLACK EVA

  • Speedlayer


Enebe Meteor2 er et padelbat med ekstra power, og med fantastiske egenskaber til den alsidige padelspiller. Enebe Meteor2 er dråbeformet med et sweetspot der ligger højt og med balancen placeret i midten. Enebe Meteor 2 er et powerbat, der er velegnet til aggressive spillere der spiller med mange powerfulde slag. På trods af at det er et padelbat der er kendetegnet ved sin styrke, tilbyder Meteor2 også fremragende kontrol, når spilleren har brug for det.


Enebe Meteor2 er opbygget med en hybridramme produceret i carbon og kevlar. Dermed sikres en stor modstandskraft når bolden rammes med fuld power, og samtidig reduceres vibrationerne i alle slag, hvilket giver bedre kontrol. Dertil er overfladen produceret med 3K carbon som er et solidt materiale der tilbyder et kraftigt og tørt træf på bolden. Kernen er lavet med Ultra Soft Eva skum, som er en høj gendannelsesgummi, der giver spilleren mulighed for at ramme bolden med mere kraft. Super gode egenskaber til den aggressive padelspiller.


Niveau: Let øvet-Professionel