Enebe Massive Attack padel tennis bat

Specialpris 1.399,00 kr

Pris: 2.099,00 kr

Varenummer: 13764
8445090017743

Leveringstid: 1-3 hverdage

Lagerstatus: På lager

Hos Ketcher-Sport har vi et godt tilbud til dig. Køber du et tennis padel bat fra et af de store spanske padelmærker: Vibor-A, Enebe eller Softee giver vi dig et rør Vibor-A Elite tour padel bolde med gratis. Tilbuddet gælder til 1. maj eller så længe lager haves.


Enebe Meteor2


TYPE: POWER


SHAPE: DIAMANT


FRAME: CARBON + DOUBLE TUBE-SYSTEM


FACE: SILVER CARBON 21K + SPEED LAYER


CORE: HR3 SOFT BLACK EVA


BALANCE: MEDIUM/HØJ


Weight: 360-375g


PROFILE: 38mm


Designed in Spain


Teknologier:  • Double Tube-system

  • HIGH REBOUND BLACK EVA

  • Speedlayer

  • Triple Brigde-systemet


Enebe Massive Attack er et powerfuldt bat der genererer en fantastisk kraft i alle slag. Enebe Massive Attack er velegnet til den angrebsivrige padelspiller der spiller med forskellige offensive variationer, og som vil have ekstra power til at slå smash ud af banen.


Massive Attack har et diamantformet hoved som giver ekstra tyngde i den øverste del af battet. Dette resulterer i en balance og et sweetspot der ligger højt i hovedet af battet. Rammes bolden i dette sweetspot opnås en ekstra høj fart i bolden. Ligeledes er kombinationen mellem den højt placerede balance og en vægt på 360-375g med til generere en høj svinghastighed. Enebe Massive Attack er produceret med Silver Carbon Fiber 21K, som giver en blødere overfladestruktur og en bedre holdbarhed.


Anbefales til spillere med niveau: Øvet-Professionel