Det unikke makkerskab

På lager
Varenummer:
48
Tilbudspris 99,00 DKK Regulær pris 240,00 DKK
  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 599,-
  • Altid gratis retur

Fortællingen om Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er på alle måder unik. De to nordjyske kvinder har vundet utallige medaljer til Danmark i en af de største globale sportsgrene, og de har henrykket tusindvis af danskere i såvel OL- som VM-finaler.

Igennem et år har forfatter og journalist Rasmus Møller Parkhøi Bech fulgt de to landsholdsspillere tæt, og det har resulteret i bogen ”Det unikke makkerskab”.

Selvfølgelig er det en fortælling om deres store resultater inden for badmintonsporten, hvor de blandt andet vandt OL-sølv i Rio de Janeiro i 2016, men det er også en fortælling om de to profilers liv uden for banen – et liv, som de lever sammen.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er nemlig ikke kun makkere på banen. Det er de også udenfor.

Bogen går tæt på livet som kollegaer, kærester og til tider også som konkurrenter. Det er en åbenhjertig fortælling om, hvordan det er, når man falder for en person af samme køn, som samtidig er din største konkurrent.


Forfatteren tager læseren med helt tæt på Pedersen og Rytter Juhl. Man kommer tæt på personerne, på deres rejse verden rundt i jagt på titler, og man får ærlige svar på, hvad de to stjerner tænker om blandt andet doping, matchfixing og de skandaler, der har været en del af badmintonsporten i deres aktive karriere.

”Det unikke makkerskab” er på alle måder en unik fortælling.

Specifikationer
Stregkode9788793421844
levering1-3 hverdage