Test af tennisketsjer

Hos Ketcher-Sport.dk kan teste din Babolat ketsjer før du køber den

Hvordan kan jeg teste en ketsjer:

 1. Du vælger den ketsjer du ønsker at teste af vores Babolat test ketsjer nedenfor.
 2. Bemærk det er en ny ketsjer vi sender til dig – og altså ikke en ketsjer der er blevet testet før.
 3. Når du tester ketsjeren er det tilladt at tage plastikken af håndtaget.
 4. Det koster 200,- at teste en ketsjer. Derudover ligger du et depositum som svarer til ketsjerens pris når du bestiller din testketsjer. Bemærk vi hæver IKKE dine penge i testperioden.
 5. Du har 7 dage til at teste ketsjeren.
 6. Ønsker du at beholde ketsjeren sender du en mail til: [email protected] om at du ønsker at beholde ketsjeren (oplys dit ordrenr.)
 7. Herefter trækker vi ketsjerens værdi på dit betalingskort og sender en kvittering på ketsjeren. Beholder du ketsjeren er testen gratis.
 8. Ønsker du ikke at beholde ketsjeren sender du den retur til os senest 7 dage efter du har modtaget test ketsjeren. Der er en returlabel (gratis) i din pakke som du kan bruge.
 9. Når testperioden er slut (7 dage) sporer vi din returlabel. Kan vi se at ketsjeren ikke er på vej til os kontakter vi dig på mail. Du har herefter 48 timer til at sende dokumentation for at ketsjeren er på vej retur til os. Hører vi ikke fra dig vil det være det samme som at du ønsker at beholde ketsjeren og vi hæver herefter dit depositum (prisen på ketsjeren) og sender en kvittering til dig.
 10. Når vi modtager ketsjeren retur tjekker vi ketsjerens stand. Hvis ketsjeren er synligt beskadiget vil du blive modregnet i dit depositum. Hvis ketsjeren er blevet brugt efter hensigten og ikke er beskadiget vil du få dit depositum tilbage. Og vi hæver 200,- for testen.
 11. God fornøjelse med at teste
Læs mere Læs mindre
Filtrer
Filtrer efter
Pris