Reklamation/levering

 

Reklamation


Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Varer købt hos www.ketcher-sport.dk er omfattet af en reklamationsret på 2 år gældende fra købsdato. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk ketsjere skal opstrenges efter producentens anvisninger ved en autoriseret forhandler og rammen må ikke have slagmærker. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af det enkelte produkts forventede holdbarhed.

Reklamationer sendes til Ketcher-Sport. Vedlæg faktura og en beskrivelse af reklamationen og hvordan den er opstået. Ketcher-Sport.dk sender varen videre til leverandøren. Du vil som kunde herefter få varen ombyttet eller pengene retur, hvis du får medhold. Varen sendes til: 

Ketcher-Sport
Boulevarden 34
9000 Aalborg

 

FRAGT - LEVERINGSTIDER

Pakker leveres med Postnord.

Fri fragt (uden omdeling) ved køb for 599,- eller derover
 
Post Danmark uden omdeling: 50,- (1-3 hverdage) (ved køb under 599,-)
Pakken leveres til det nærmeste posthus eller uddelingssted og du modtager sms eller e-mail med besked når pakken er klar til afhentning.
Post Danmark med omdeling: 60,- (1-3 hverdage)
Pakken leveres på adressen
Sverige, Norge, Finland: 175,-
Grønland: 285,- (skib)

Grønland: 450,- (fly)
Grønland "kasser bolde": 473,- (skib)
Grønland "kasser bolde": 1.142,- (fly)

Øvrige Europa: 295,- (2-6 hverdage)
Øvrige verden: 495,-
 

For flere oplysninger ring på tlf. 98164200
eller e-mail: info@ketcher-sport.dk