Test af padel bat

Der findes rigtig mange forskellige padel bat. Et utal af mærker. Forskellige hovedformer: Rund, diamant, dråbeformet. Forskellige teknologier. Det kan være svært at vurdere hvilket bat der vil passe bedst til en. Derfor kan du hos Ketcher-Sport.dk teste dit bat før du køber det.

Hvordan kan jeg teste et bat:

 1. Du vælger det bat du ønsker at teste af vores padel testbat nedenfor.
 2. Bemærk det er nyt bat vi sender til dig – og altså ikke et bat der er blevet testet før.
 3. Når du tester battet er det tilladt at tage plastikken af håndtaget.
 4. Det koster 200,- at teste et bat. Derudover ligger du et depositum som svarer til battets pris når du bestiller dit testbat. Bemærk vi hæver IKKE dine penge i testperioden.
 5. Du har 7 dage til at teste battet.
 6. Ønsker du at beholde battet sender du en mail til: [email protected] om at du ønsker at beholde battet (oplys dit ordrenr.)
 7. Herefter trækker vi battets værdi på dit betalingskort og sender en kvittering på battet. Beholder du dit bat er testen gratis.
 8. Ønsker du ikke at beholde battet sender du battet retur til os senest 7 dage efter du har modtaget battet. Der er en returlabel (gratis) i din pakke som du kan bruge.
 9. Når testperioden er slut (7 dage) sporer vi din returlabel. Kan vi se at battet ikke er på vej til os kontakter vi dig på mail. Du har herefter 48 timer til at sende dokumentation for at battet er på vej retur til os. Hører vi ikke fra dig vil det være det samme som at du ønsker at beholde battet og vi hæver herefter dit depositum (prisen på battet) og sender en kvittering til dig på battet.
 10. Når vi modtager battet retur tjekker vi battets stand. Hvis battet er synligt beskadiget vil du blive modregnet i dit depositum. Hvis battet er blevet brugt efter hensigten og ikke er beskadiget vil du få dit depositum tilbage. Og vi hæver 200,- for testen.
 11. God fornøjelse med at teste 
Læs mere Læs mindre