Støvring Badminton Klub

Støvring badmintonklub har klubaftale med Ketcher-Sport.dk. Aftalen giver klubbens medlemmer mulighed for at købe klubtøj til fordelagtige priser.

Klubbens medlemmer bestiller og betaler tøjet via ketcher-sport.dk. Det er muligt at prøve størrelser i Ketcher-Sport, Boulevarden 34, 9000 Aalborg. 

For at få tøjet til klubprisen skal det enkelte medlem oprette en "konto" hos www.ketcher-sport.dk (klik på "konto" i øverste højre hjørne - "opret konto"), husk ved oprettelsen at notere klub: "Støvring". Når kontoen er registreret vil du modtage en velkomst e-mail fra Ketcher-Sport. Efterfølgende vil du modtage en e-mail om at kontoen er blevet tilknyttet kundegruppen "Støvring" (bemærk der kan gå 1 arbejdsdag før kontoen bliver tilknyttet kundegruppen). Så snart kontoen er registreret under "Støvring" vil medlemmet modtage en e-mail om at man nu er tilknyttet kundegruppen "Støvring" og man kan nu købe klubtøj til klubpriser. Bemærk t-shirt vil få påtrykt Støvring BK logo og sponsorer. Jakke vil få påvarmet Støvring logo + sponsorer. Bemærk man skal være logget ind på www.ketcher-sport.dk som medlem af kundegruppen "Støvring" for at man kan se klubpriserne.

Klubkollektion findes fra str. 8 - 3XL skulle der være størrelser der ikke er tilgængelige online så send en mail til tinne@ketcher-sport.dk så sørger Ketcher-Sport for at de bliver bestilt. 

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)